Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Welkom !

Omgaan met intense processen, angst, zelfsabotage & je eigen coach zijn (video)

Remember your multi-dimensionality

Stop waiting – Remember your power

Aligning with you Soul’s Mission

New age vs. Anti new age & jouw eigen waarheid vinden

Waarom deze omgeving?

Ik heb deze gratis (besloten) online omgeving opgezet omdat ik graag mijn intuïtieve teksten en inzichten wil delen met mensen die er echt voor kiezen om ze te lezen en ervaren. Zo houd ik mijn eigen (energetische) veld zo zuiver mogelijk en kan ik bij het schrijven afstemmen op de groep mensen die dit te lezen krijgt.

Op deze manier kan ik ook informatie delen die wat dieper gaat. Daarmee is het ook de bedoeling dat alles wat ik deel, dat dit jullie activeert en herinnert aan jullie eigen potentieel. Mijn teksten gaan op dit moment vooral over de innerlijke en collectieve ontwaking die er nu gaande is – vanuit een groter perspectief bekeken.

Daarnaast voel ik sterk dat het mijn missie is om de ‘activators’ te activeren. De ‘Guardians of the Earth’. Als jij dit nu leest, dan ben je er een. Het wordt tijd dat je weer gaat herinneren wie je bent & dat je deze essentie weer gaat belichamen: The Embodiment of Love.

(Choose language (NL or EN) at the bottom right of the page.)

Liefs, Demi

Praktische informatie:

  • Dit is een besloten groep, bedoeld voor gelijkgestemden die de diepte in willen op het gebied van innerlijke en collectieve ontwaking. Iedereen die wil (en zuivere intenties heeft) kan zich aanmelden.

  • Ik probeer van tijd tot tijd inzichten te delen die zijn afgestemd op de bestaande groep, zowel in de vorm van tekst, opnames of andere creatieve uitingen.

  • De content die ik deel wordt weergegeven onder het kopje “Inhoud” (scroll hiervoor naar beneden). Zodra ik nieuwe content heb toegevoegd, krijg je een mailtje hierover (check wel altijd even je spam en ongewenste mail).

  • Dit platform heeft aan de ene kant ten doel dat ik informatie met de groep deel, aan de andere kant nodigt het ook uit om met elkaar inzichten te delen.

  • In lijn met het vorige punt kan je onder elk onderwerp een reactie geven.

  • De content die ik deel is hier helemaal gratis. Ik deel dit graag als het kan bijdragen aan een betere wereld :-). Ps: mocht je er heel veel aan hebben, dan kan je ook een donatie geven.

  • Er is een Nederlandstalige, alsook een Engelstalige variant van de online omgeving beschikbaar.

  • De Nederlandstalige variant van deze online omgeving zal ook af en toe Engelstalige content bevatten (dit omdat ik regelmatig inzichten doorkrijg in het Engels – en sommige boodschappen kan ik beter uitdrukken in het Engels).

  • Tot slot hoop ik dat in discussies iedereen elkaar respecteert en de discussies leiden tot iets constructiefs waar iedereen wat aan heeft :-) Veel plezier!